FIECARE COPIL CONTEAZĂ!

România se menține printre primele locuri în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalității infantile de 6 la 1.000 de copii născuți vii în 2018 (date definitive pentru anul 2018 corectate cu reședința, INS, ianuarie 2020), cauza principală fiind nașterile premature.

Potrivit centralizării INS, sunt județe în care mortalitatea infantilă este și de cinci ori mai mare față de altele, unde șansa la viață a copiilor născuți prematur sau cu patologii severe este mult mai bună.

Județul Botoșani este unul dintre cele cu cea mai dramatică rată – 12 la mia de copii născuți vii (dublu față de media națională) iar județul Suceava continuă să fie peste media națională cu o rată de 7,9 la mia de copii născuți vii.

Cu toate că fiecare spital din județul Suceava și spitalele din Botoșani și Dorohoi au primit donații în cei 10 ani de campanie, vom continua să luptăm pentru copii, să le acordăm o șansă la viață!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: FIECARE COPIL CONTEAZĂ!

Proiectul 1000 km de poveste este gandit sa sustina programul Salvati Copiii Romania – Fiecare copil conteaza – un program de dotare al maternitatilor cu echipamente performante destinate copiilor nascuti prematur. Statisticile sunt triste si ne propunem sa schimbam ceva acolo. Dar nu putem face asta singuri si efortul financiar este unul pe masura. Si doar asa putem sa le dam o sansa in plus.

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising

1000 km de poveste

Proiectul 1000 km de poveste este gandit sa sustina programul Salvati Copiii Romania – Fiecare copil conteaza – un program de dotare al maternitat

10,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete