FIECARE COPIL CONTEAZĂ!

România se menține printre primele locuri în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalității infantile de 6 la 1.000 de copii născuți vii în 2018 (date definitive pentru anul 2018 corectate cu reședința, INS, ianuarie 2020), cauza principală fiind nașterile premature.

Potrivit centralizării INS, sunt județe în care mortalitatea infantilă este și de cinci ori mai mare față de altele, unde șansa la viață a copiilor născuți prematur sau cu patologii severe este mult mai bună.

Județul Botoșani este unul dintre cele cu cea mai dramatică rată – 12 la mia de copii născuți vii (dublu față de media națională) iar județul Suceava continuă să fie peste media națională cu o rată de 7,9 la mia de copii născuți vii.

Cu toate că fiecare spital din județul Suceava și spitalele din Botoșani și Dorohoi au primit donații în cei 10 ani de campanie, vom continua să luptăm pentru copii, să le acordăm o șansă la viață!

[ Show more ]
Supporters:

2

Donations:

37

Raised:

5,010 RON

Fundraising events

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

Benefiting:: FIECARE COPIL CONTEAZĂ!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

0 RON

Raised:

1

Supporters:
Donations
31 Dec 2020

1000 km de poveste

Benefiting:: FIECARE COPIL CONTEAZĂ!

Proiectul 1000 km de poveste este gandit sa sustina programul Salvati Copiii Romania – Fiecare copil conteaza – un program de dotare al maternitatilor cu echipamente performante destinate copiilor nascuti prematur. Statisticile sunt triste si ne propunem sa schimbam ceva acolo. Dar nu putem face asta singuri si efortul financiar este unul pe masura. Si doar asa putem sa le dam o sansa in plus.

5,010 RON

Raised:

1

Supporters:
37 Donations

Fundraising pages

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
0 RON Raised
0 Donations
0% Complete

1000 km de poveste

Proiectul 1000 km de poveste este gandit sa sustina programul Salvati Copiii Romania – Fiecare copil conteaza – un program de dotare al maternitat

10,000 RON Target
5,010 RON Raised
37 Donations
50.1% Complete