Fonduri pentru Spitalele din Suceava

În contextul pandemiei cauzate de SARS-CoV-2, Salvați Copiii România atrage atenția că persoanele din categoriile sociale vulnerabile sunt expuse, o dată în plus, riscurilor și marginalizării. Organizația își va intensifica în perioada următoare eforturile de sprijinire și protecție a beneficiarilor sociali, concentrându-se pe următoarele componente-cheie: accesul la servicii medicale pentru copii și adulți, mai ales în contextul unei crize umanitare, în care accesul la servicii publice este limitat sau îngreunat de situația în care se află spitalele.   Filiala Suceava a Organizației Salvați Copiii depune eforturi pentru sprijinirea spitatelor din județ. Este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, aparate medicale - Ventilatoare performante, Lămpi bactericide UV mobile, Monitoare de funcții vitale, Teste Coronavirus, Termometre no touch. Orice suport este pentru salvarea vieților.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

24

Suma:

3,945 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Fonduri pentru Spitalele din Suceava

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

3,945 RON

Suma:

1

Galantomi:
24 Donatii

Pagini fundraising

Fonduri pentru Spitalele din Suceava

Spitalele din Suceava se confrunta cu o criza acerba de echipament medical in contextul epidemiei de Covid19.   In acest moment incercam sa strangem

90,000 RON Target
3,945 RON Suma
24 Donatii
4.3833333333333% Complete