Fonduri pentru Spitalele din Suceava

În contextul pandemiei cauzate de SARS-CoV-2, Salvați Copiii România atrage atenția că persoanele din categoriile sociale vulnerabile sunt expuse, o dată în plus, riscurilor și marginalizării. Organizația își va intensifica în perioada următoare eforturile de sprijinire și protecție a beneficiarilor sociali, concentrându-se pe următoarele componente-cheie: accesul la servicii medicale pentru copii și adulți, mai ales în contextul unei crize umanitare, în care accesul la servicii publice este limitat sau îngreunat de situația în care se află spitalele.   Filiala Suceava a Organizației Salvați Copiii depune eforturi pentru sprijinirea spitatelor din județ. Este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, aparate medicale - Ventilatoare performante, Lămpi bactericide UV mobile, Monitoare de funcții vitale, Teste Coronavirus, Termometre no touch. Orice suport este pentru salvarea vieților.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

39

Suma:

5,625 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Fonduri pentru Spitalele din Suceava

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii
31 Dec 2020

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

In beneficiul: Fonduri pentru Spitalele din Suceava

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

5,625 RON

Suma:

1

Galantomi:
39 Donatii

Pagini fundraising

Fonduri pentru Spitalele din Suceava

Spitalele din Suceava se confrunta cu o criza acerba de echipament medical in contextul epidemiei de Covid19.   In acest moment incercam sa strangem

90,000 RON Target
5,625 RON Suma
39 Donatii
6.25% Complete