Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

MIHAELA OPRIŞAN Salvaţi Copiii Suceava

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Nu, nu există egalitate decât în teorie, nu există nici aceeași șansă la viață și educație și multe alte drepturi de pe hârtie. Dar acești oameni minunați își dedică toate resursele pentru a schimba în bine balanța pentru cât mai mulți copii. Sunt o speranță pentru o lume mai bună pentru noi toți!

Nu-mi pasă de ce zice lumea, dacă se strâng niste bănuți pentru copii în acesta perioadă, eu voi fi cea mai fericită!

Mi-ar face mare plăcere să mă văd cu toți cei care donează la acesta cauză, facem cumva să ne întâlnim pe rând, să vă arat respectul și recunoștința mea sinceră.  Vă mulțumesc că existați și faceți lumea un loc mai bun!

Doar prin această modalitate am putut alege Organizația Salvați Copiii Filiala Suceava la beneficiari, organizație în care am 1000% încredere, căci îi cunosc și știu câte lucruri minunate au realizat. Este 100% sigură metoda de plată.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În cei peste 25 de ani de activitate, Filiala Suceava a derulat programe care au venit în sprijinul copiilor din instituțiile de protecție, a copiilor aflați în situații dificile și a familiilor acestora, respectiv specialiștilor care lucrează cu și pentru copii.

România se menține printre primele locuri în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalității infantile de 6 la 1.000 de copii născuți vii în 2018 (date definitive pentru anul 2018 corectate cu reședința, INS, ianuarie 2020), cauza principală fiind nașterile premature.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Anonymous

50 RON
La mulți ani, Mihaela! Sufletul bun și iubirea sunt două calități pe care nimeni nu ți le poate lua :) Să fii fericită și să te bucuri de cei dragi!
01 Jun 2021

Mihaela

50 RON
01 Jun 2021